Navigacija

Objave

Autorica Naj fotke 23. Sarajevo Film Festivala je alzira_lejla!

Korisnica profila na Instagramu alzira_lejla autorica je pobjedničke fotografije ovogodišnje nagradne igre “Naj fotka” koju su pripremili Sarajevo Film Festival i Raiffeisen banka. alzira_lejla je osvojila Action CamCorder – čestitamo!

Način preuzimanja nagrade biće objavljeni na oficijelnoj web stranici i društvenim mrežama Sarajevo Film Festivala, web i Facebook stranici Raiffeisen banke te u medijima. U nagradnoj igri su mogli učestvovati svi posjetioci Sarajevo Film Festival koji su svojim fotoaparatima, mobitelima, tabletima ili drugim uređajima posjetili neku od festivalskih lokacija i zabilježili najljepše trenutke 23. Sarajevo Film Festivala. Imali ste priliku fotkati sve ono što za vas predstavlja jedinstvenu festivalsku atmosferu - bilo da je riječ o svečanom momentu sa Red Carpeta, jedinstveni trenutak atmosfere sa neke druge festivalske lokacije, vaš doživljaj Sarajevo Film Festivala ili jednostavno festivalski momenat koji želite sačuvati od zaborava.
Nastavljena saradnja s Glavnim sponzorom UniCredit Bank
30. Sarajevo Film Festival: Počasno Srce Sarajeva i program „Posvećeno“ Eliji Suleimanu
Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije