Navigacija

Prijava

Prijava

Otvorene su prijave za volontiranje na 26. Sarajevo Film Festivalu, a online prijavu je moguće ispuniti do 30. jula na ovom linku

 
Volonteri Sarajevo Film Festivala su: 
° Otvoreni za nova iskustva, komunikativni i spremni na timski rad, 
° Odgovorni, profesionalni i precizni u obavljanju zadataka te dosljedni u izvršavanju festivalskih obaveza, 
° Fleksibilni i u mogućnosti prilagoditi se različitim situacijama,  
° Voljni upoznati se sa organizacijom i realizacijom vodećeg filmskog festivala u regiji Jugoistočne Evrope, spremni su učiti i steći bogato iskustvo rada. 
 
26. Sarajevo Film Festival će biti održan od 14. do 21. augusta uz pridržavanje svih epidemioloških naredbi i preporuka u skladu sa aktualnom zdravstvenom situacijom u cilju prevencije COVID-19.
Tim Sarajevo Film Festivala je u stalnom kontaktu sa predstavnicima svih nivoa vlasti i sa nadležnim institucijama. Neprekidno se razmatraju sve moguće opcije u skladu sa situacijom i preporukama, a na prvom mjestu je sigurnost zdravlja publike, gostiju i ekipe Festivala. Sarajevo Film Festival zajedno sa Štabom civilne zaštite Kantona Sarajevo radi na izradi protokola za publiku i goste Festivala. I volonteri će imati poseban protokol, sa detaljnim sigurnosnim uputama.
 
Zajednički rad volontera doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala. Želimo im dobrodošlicu i uspješan rad na 26. Sarajevo Film Festivalu od 14. do 21. augusta 2020.