Navigacija

Objave

Nastavak uspješne saradnje Sarajevo Film Festivala i Securitasa

Povodom višegodišnje, uspješne saradnje Securitasa i Sarajevo Film Festivala, 17. 7. 2014. u prostorijama kina "Meeting Point" održana je press konferencija, kojom prilikom je predstavnicima medija najavljena saradnja i u narednom periodu.

Securitas je globalno preduzeće za zaštitu koje posluje u 52 zemlje svijeta i ima preko 210.000 zaposlenih na četiri kontinenta. Cilj Securitasa na internacionalnom nivou je izgraditi prije svega sigurno društvo u cijelini čime će i posao privatne sigurnosti biti kvalitetniji.

U Bosni i Hercegovini ovo preduzeće posluje od 2010. godine ulaganjem u kapital AW Grupaciju. Securitas u BiH upošljava isključivo lokalno stanovništvo koje obavlja usluge u skladu sa lokalnim zakonima i međunarodnim standardima. Trenutno preko 1900 uposlenih štiti preko 2000 klijenata na više od 5000 lokacija.

Poslovanje Securitasa širom svijeta počiva na povjerenju u rad agencija za zaštitu i podršku lokalnoj zajednici, bilo da su u pitanju društvo, ekonomija ili pitanje očuvanja čovjekove okoline. Kad je riječ o društvenoj odgovornosti, Securitas je uvijek spreman podržati projekte koji imaju za cilj: ulaganje u moderno društvo, sport, obrazovanje i očuvanje kulturnog identiteta.

Ponosni smo jer je Securitas kroz svoje agencije sponzor Sarajevo Film Festivala već 13 godina, odnosno potpisivanjem ugovora nastavlja saradnju i u narednom periodu.

Električna flota automobila za 30. Sarajevo Film Festival
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade