Navigacija

Objave

Petnaesta godina uspješne saradnje: DHL i Sarajevo Film Festival

Dana 17.07.2014. održana je press konferencija u prostorijama kina „Meeting Point“povodom nastavka saradnje DHL-a i Sarajevo Film Festivala. Ispred DHL-a, predstavnicima medija i uvaženim gostima se obratio gospodin Edin Emšo, generalni direktor za BiH.

DHL ove godine po petnaesti put ponosno prihvata misiju koja mu je zadata, a to je osigurati da svi filmovi stignu na vrijeme kako bi kao i svaki put do sada, posjetioci festivala mogli uživati u ovom veličanstvenom dogañaju. DHL svojom vrhunskom uslugom, iz godine u godinu, potvrđuje da je pravi partner za manifestacije kao što je Sarajevo Film Festival. Za sve ove godine sa zadovoljstvom ističemo da nije bio niti jedan ozbiljan problem kada su u pitanju usluge koje obavalja DHL za Sarajevo Film Festival.

DHL-ovo opredjeljenje je bez imalo kolebanja – idemo dalje i nastavljamo saradnju. I ove godine, DHL će angažovati posebne resurse kako bi sve proteklo po planu. Prije, tokom i neposredno nakon Festivala tolerancija za bilo kakva kašnjenja ili nepredviđene situacije je ravna nuli. Sarajevo Film festival je uistinu pravi događaj gdje DHL-ova stručnost, globalna mreža, brzina i timski rad pokazuju svoju istinsku snagu i veličinu.

Direktor DHL-a, gosp. Edin Emšo je iskoristio ovaj obostrani jubilej i uručio zahvalnicu u povodu petnaest godina uspješne saradnje direktoru Sarajevo Film Festivala, gospodinu Mirsadu Purivatri.

DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU
Priče poznatih o Sarajevu otkrivaju: Svi smo mi iz istog filma
Ozvaničen nastavak dugogodišnje saradnje između Lutrije BiH i Sarajevo Film Festivala
Naj fotka 24. Sarajevo Film Festivala – nagradna igra
DHL i Sarajevo Film Festival nastavljaju i učvršćuju saradnju