Navigacija

Objave

Competition party hosted by Parfois

Parfois je jedan od brendova kojeg zastupa Sportina Group i koji se ove godine predstavio na Sarajevo Film Festivalu sa učešćem na Competition partyju.

Parfois je jedan od brendova kojeg zastupa Sportina Group i koji se ove godine predstavio na Sarajevo Film Festivalu sa učešćem na Competition partyju.

Parfois je brend ženskih modnih dodataka nastao 1994-e godine – kao ostvarenje jednog sna. Danas se Parfois nalazi u 40 zemalja, sa preko 340 trgovina I prodaje kolekcije sa  najnovijim modnim trendovima, cjenovno pristupačnim za sve žene.

Sa posvećenim timom dizajnera u Portu i Barseloni, Parfois vizija je da postane najbolji modni brend ženskih asesoara na svakom tržištu na kome je prisutan.

Kolekcija je namijenjena ženstvenoj, mladoj i nezavisnoj ženi.

“Moda i vrijednost za novac”... to je bila ideja namijenjena ženama koje su “ponekad” zalazile u kupovinu, a koje će sada “uvijek” u novim Parfois proizvodima pronaći novu priliku da zablistaju.

Posjetite trgovine Parfois koje se u Sarajevu nalaze u: Ulici Maršala Tita 32 i Tržnom Centru “Alta”, kao i u Banja Luci u Robnoj Kući Boska.

U Parfois trgovinama već možete pronaći kolekciju za jesen/zimu 2013/14.

’Net Zero by 30th Sarajevo Film Festival’’: U misiji postizanja klimatski neutralnih, pametnih gradova do 2030. godine
Predstavljamo Takmičarski program – igrani film 28. Sarajevo Film Festivala
Žiri Takmičarskog programa – igrani film 28. Sarajevo Film Festivala
Hvala volonterima 27. Sarajevo Film Festivala!
Svjetska premijera filma STVARI VRIJEDNE ŽALJENJA zatvorila Takmičarski program - igrani film