Navigacija

Objave

Finalni sastanak volontera održat će se 4. avgusta

Finalni sastanak volontera 19. Sarajevo Film Festivala održat će se u nedjelju, 4. avgusta u kinu Meeting Point (Hamdije Kresevljakovića 13), sa početkom u 18: 00 sati.

Volonterski tim Sarajevo Film Festivala napominje da je prisustvo svih volonterki i volontera koji su odabrani na posljednjem konkursu, a prisustvovali su prethodnom volonterskom sastanku održanom 18. jula, OBAVEZAN.

Ovom prilikom, volonteri i volonterke biće raspoređeni u različite volonterske timove, te će dobiti svoja konkretna zaduženja u realizaciji 19. Sarajevo Film Festivala.

Volonteri koji nisu u BiH, ili su udaljeni od Sarajeva, dužni su da se jave putem e-maila volunteer@sff.ba kako bi se dogovorili svi detalji vezani za njihov dolazak u Sarajevo i angažman na Sarajevo Film Festivalu.

Direkcija Sarajevo Film Festivala zahvaljuje se mladim ljudima na interesovanju za volontiranje na našem Festivalu čijoj uspješnoj realizaciji, već dugi niz godina, pridonose upravo vrijedni timovi volontera i volonterki.
 
Za više informacija, molimo da nas kontaktirate na
e-mail: volunteer@sff.ba
ili na broj
+387 (0)63 29 49 49

 

Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije
Prijava filmova / dramskih serija za programe 30. Sarajevo Film Festivala
Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije