Navigacija

Objave

Prijavi se i postani član žirija omladinskog programa 25. Sarajevo Film Festivala

Želiš doživjeti nešto novo i dane školskog raspusta učiniti zanimljivijim i zabavnijim? Ako uživaš u gledanju filmova i imaš od 13 – 19 godina onda je ovo prava prilika za tebe!

Prijavi se i postani dio žirija omladinskog programa 25. Sarajevo Film Festivala u periodu od 17. – 22. augusta 2019. godine!
 
Članovi/ice žirija imat će zadatak da prisustvuju projekcijama omladinskog programa (dječiji programi i TeenArena) i donesu odluku o najboljim filmovima. Uz to, prisustvovat će razgovorima koje se održavaju prije i nakon projekcija filmova, sastancima koji će biti posebno organizovani za žiri, kao i svim ostalim aktivnostima edukativnog i zabavnog karaktera namijenjenim i odabranim posebno za mlade filmoljupce. 
 
Pored toga, članovi/ice žirija će učestvovati u raznim protokolarnim aktivnostima 25. Sarajevo Film Festivala, te imati priliku prisustvovati razgovorima sa uglednim gostima ovogodišnjeg Festivala.
 
Prijava treba sadržavati:
 
- ime i prezime, broj telefona i e-mail
- kontakt podatke roditelja ili staratelja 
- naziv škole koju pohađaš
 
Prijavu pošalji na e-mail adresu teenarena@sff.ba.
 
Prijave traju do 10. augusta, kada ćemo one koji su odabrani obavijestiti o učešću i svim zadacima i privilegijama koje će uživati kao članovi/ice žirija.
 
S nestrpljenjem očekujemo tvoju prijavu!
 
Pobjednici TeenActiona Hani Bičo uručen tablet Lenovo Tab P10
Lamiji Turčilo uručena nagrada Amazon Echo dot - Alexa
Filmovi na ondemand.sff.ba dostupni još večeras
Nagrađeni filmovi dostupni do 28. augusta
Filmovi iz Takmičarskog programa - dokumentarni film dostupni do 28. augusta