Navigacija

Objave

Ozvaničen nastavak dugogodišnje saradnje između Lutrije BiH i Sarajevo Film Festivala

Povodom zvaničnog potpisivanja ugovora o partnerstvu između Lutrije Bosne i Hercegovine i Sarajevo Film Festivala, večeras je u prisustvu predstavnika obje kuće, u prostorijama Caffea Meeting Point održano predfestivalsko druženje.

U festivalskom ozračju i opuštenoj atmosferi predstavnici SFF-a i Lutrije BiH imali su priliku da se međusobno druže ali i da okušaju sreću u igri SuperLoto koju su zajednički pratili u direktnom prijenosu. Sreću u navedenoj igri okušali su i direktori Edhem Pašukan i Mirsad Purivatra koji su ujedno izrazili i zadovoljstvo zbog nastavka saradnje. 
 
“Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa Sarajevo Film Festivalom te izražavamo zadovoljstvo što doprinosimo razvoju filmske umjetnosti i pružamo priliku mladim ljudima da prezentuju svoje autorske radove”, izjavio je Edhem Pašukan.
 
“Raduje nas nastavak saradnje s Lutrijom BiH. Kao lideri na tržištu kojima je cilj stalno unaprjeđivati poslovanje - i programski i produkcijski, uz odgovoran, transparentan i profesionalan rad, godinama zajedno nudimo nove vrijednosti našoj publici. U jubilarnoj godini ponosno slavimo sa našim višegodišnjim partnerom, koji je uvijek iskazivao visoki stepen društvene odgovornosti, iščekujući zajedničke nove poslovne iskorake i uspjehe”, rekao je Mirsad Purivatra.
 
Lutrija Bosne i Hercegovine već devetu godinu zaredom podržava najveći filmski festival u regionu te je još jednom pokazala da je podrška kulturnim dešavanjima važan segment društveno odgovornog poslovanja ove kompanije. 
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU
Nagradna igra "Sarajevo Film Festival u vašem domu"
Priče poznatih o Sarajevu otkrivaju: Svi smo mi iz istog filma
Golden Card paketi po 26 posto nižoj cijeni za 26. Sarajevo Film Festival!