Navigacija

Objave

Druženje sa mladim ljubiteljima filma

TeenArena i Dječiji program 24. Sarajevo Film Festivala pozivaju omladinu i najmlađe ljubitelje filma u House of Youth (Pozorište mladih), na ludo zabavnu sedmicu filma.

Kao uvod u ovogodišnju ludo zabavnu festivalsku sedmicu, TeenArena i Dječiji program 24. Sarajevo Film Festivala organizovali su druženje sa najmlađim filmoljupcima.
 
Najmlađi ljubitelji filma i omladinski tim zajedno sa timom TeenArene i Dječijeg programa pripremili su se za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.
 
Ambijent House of Youth, festivalske lokacije smještene u Pozorište mladih, specijalno kreirane i namijenjene isključivo za ovaj uzrast, u narednom periodu biće mjesto druženja, filma, edukacije i zabave.
 
Sarajevo Film Festival već dugi niz godina s posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti za omladinski program čiji su sastavni dio dvije programske selekcije -- TeenArena i Dječiji program.
 
Filmovi izabrani iz najnovije svjetske produkcije imaju za cilj ne samo da zabave, nego i da potaknu na razmišljanje mladu publiku, te razviju ljubav mladih prema sedmoj umjetnosti.
Budi dio žirija TeenArene ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
FANTASTIČNI TRIO pobjednički film TeenArena programa
KRALJICA PLESA pobjednički film Dječijeg programa
Dječiji program i Teen Arena program 29. Sarajevo Film Festivala
Budi dio žirija TeenArena ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!