Navigacija

Objave

Naj fotka 24. Sarajevo Film Festivala – nagradna igra

Sarajevo Film Festival i Raiffeisen banka i ove godine za sve posjetioce festivala pripremaju zanimljivu i vrijednu nagradnu igru „Naj fotka“.

Pripremite svoje fotoaparate, mobitele, tablete ili druge uređaje, posjetite neku od festivalskih lokacija od 10. augusta, zabilježite najljepše trenutke 24. Sarajevo Film Festivala i možete osvojiti Scanmarker, elektronski uređaj koji kopira bilješke koje želite bez potrebe da tipkate riječi.
 
Fotkati možete sve ono što za vas predstavlja jedinstvenu festivalsku atmosferu, bilo da je riječ o svečanom momentu sa Red Carpeta, iz Ljetnog kina Raiffeisen, jedinstveni trenutak atmosfere sa neke druge festivalske lokacije, vaš doživljaj Sarajevo Film Festivala ili jednostavno festivalski momenat koji želite sačuvati od zaborava. Pratite festivalska događanja, fotkajte i osvojite vrijedne nagrade. 
 
U nagradnoj igri mogu učestvovati svi oni koji nam pošalju svoju fotografiju na  najfotka@sff.ba u periodu od 10. do 17. augusta, a ako ste korisnik Instagrama, objavite ih uz obavezne hashtagove: #najfotkaSFF i #24thSFF.
Fotografije koje se nađu u užem izbor za nagradu, zajedno sa podacima autora, bit će objavljeni u posljednjem festivalskom Biltenu. 
 
Pobjednička fotografija uz ime autora/ice, kao i način preuzimanja nagrade, bit će objavljeni 18. augusta na oficijelnoj web stranici i društvenim mrežama Sarajevo Film Festivala, web i Facebook stranici Raiffeisen banke te u medijima.
 
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU
Nagradna igra "Sarajevo Film Festival u vašem domu"
Priče poznatih o Sarajevu otkrivaju: Svi smo mi iz istog filma
Golden Card paketi po 26 posto nižoj cijeni za 26. Sarajevo Film Festival!