Navigacija

Objave

Poziv na druženje za mlade filmoljupce

Kao uvod u ovogodišnju ludo zabavnu festivalsku sedmicu, TeenArena i Dječiji program 23. Sarajevo Film Festivala pozivaju najmlađe filmoljupce i omladinski tim na poseban događaj.

U ambijentu nove festivalske lokacije namijenjene isključivo za ovaj uzrast – Youth House u Pozorištu mladih Sarajevo, družit ćemo se u nedjelju, 6. augusta 2017., od 12:00 sati, upoznavati i pripremati za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.

Naši sponzori će se pobrinuti da svi prisutni imaju ukusno osvježenje za ljetne vrućine, a tim Dječijeg programa i TeenArene osigurao je i zabavu za sve prisutne, velike i male.

Sve što je potrebno je da dođete i ponesete osmijeh i dobro raspoloženje. Pozovite drugare, brace i seke, povedite za ruku mamu i tatu, i dođite u Pozorište mladih da se upoznamo i na zabavan način najavimo ludu omladinsku sedmicu 23. Sarajevo Film Festivala.

Sarajevo Film Festival već dugi niz godina s posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti za omladinski program čiji su sastvani dio dvije programske selekcije -- TeenArena i Dječiji program. U okviru Dječijeg programa drugu godinu za redom postoji i podselekcija MiniArena, namijenjana najmlađim filmoljupcima.

Filmovi izabrani iz najnovije svjetske produkcije imaju za cilj ne samo da zabave, nego i da potaknu na razmišljanje mladu publiku, te razviju ljubav mladih prema sedmoj umjetnosti.

DJEČIJI PROGRAM I TEENARENA
Mladim filmoljupcima predstavljen program
Poziv na druženje za mlade filmoljupce
Otvoren konkurs za prijave na TeenAction 2017.
Predstavljen Dječiji program 22. Sarajevo Film Festivala
Dječiji program vas poziva na druženje u subotu