Navigacija

Objave

DHL i Sarajevo Film Festival nastavljaju i učvršćuju saradnju

Dugogodišnja saradnja vodeće svjetske logističke i kurirske kompanije DHL-a i Sarajevo Film Festivala ima svoje čvrste temelje koji se ogledaju u dokazano izvrsnoj kvaliteti pružene usluge od strane DHL-a s jedne strane, i opredjeljenju Sarajevo Film Festivala da standarde svoga kvaliteta i izvrsnosti iz godine u godinu pomjera prema više i bolje.

“Ova godina je u znaku kvaliteta za DHL. Prije nekih dva mjeseca uspješno je prošao prvi audit za ISO9001 standard, čiji zvaničnu potvdu očekujemo u skoro vrijeme, a krajem ljeta ove godine planiramo preseljenje u novi moderni administrativno-logistički centar, čime ćemo još više usavršiti radne procese i poboljšati uvjete za pružanje izvrsne kvalitete usluge. DHL globalno investira u edukaciju uposlenika vezanu za kvalitet, te u nove sortirne centre i opremu širom svijeta, što je isto tako značajno za naše klijente, jer su procesi koji se obave ovdje u BiH samo dio puta koji pređe jedna pošiljka u izvozu ili uvozu. Bez takve neprikosnovene podrške iz DHL mreže i naš trud ne bi bio tako zapažen“, izjavio je Đenan Džumhur, Komercijalni direktor za DHL u BiH.

„Doprema filmova i njihovo vraćanje na svoje destinacije u vremenski zahtjevanom intervalu je od ključnog značaja, pa je tako Sarajevo Film Festival ne samo izniman kulturni, već i zahtjevan logistički projekat. Da biste bili prepoznati kao odgovoran partner za jedan logistički dio festivala, potrebno je da konstantno osluškujete potrebe tržišta i svojih najzahtjevnijih klijenata kako bi se ne samo ispunila, već i premašila njihova očekivanja. Mi u DHL-u smo svjedoci da i Sarajevo Film Festival svake godine u pozitivnom smislu premaši očekivanja ljubitelja filmske umjetnosti. Za DHL je ovaj festival jedan od najboljih testova u praksi kojim se potvrđuje DHL-ovo opredjeljenje za visok standard uluge koji pruža svojim klijentima i partnerima“.

 

Električna flota automobila za 30. Sarajevo Film Festival
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade