Navigacija

Objave

Nastavak uspješne saradnje ASA grupacije i Sarajevo Film Festivala

ASA grupacija i Sarajevo Film Festival potpisali su novi trogodišnji ugovor, čime je potvrđen nastavak uspješne saradnje.

„ASA grupacija već 15 godina, zajedno sa Sarajevo Film Festivalom, donosi zabavu, radost i pozitivnu energiju u naš glavni grad.  Potpisivanje novog trogodišnjeg ugovora predstavlja potvrdu uspješnog partnerstva i zajedničke misije za razvoj bh.kulture”, rekao je Eldin Hadžiselimović, direktor ASA Holding te izrazio zadovoljstvo činjenicom da je upravo zahvaljujući ovoj saradnji, Sarajevo danas postalo prepoznatljiv centar filmske festivalske scene. 

Sarajevo Film Festival, jedinstven je bh. brend koji svake godne okuplja publiku iz cijelog svijeta i na taj način promovira domaću kulturu, tradiciju kao i privredne potencijale. 

“Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da je riječ o kompaniji koju su osnovali bh. biznismeni i koja je svojim primjerom privukla i druge društveno odgovorne bh. subjekte da se uključe u podršku, ne samo Sarajevo Film Festivala već kulture uopšte. Dugogodišnje partnerstvo dva prepoznatljiva bh. brenda je još jedna potvrda želje da zajednički doprinesemo razvoju lokalne zajednice” izjavio je tokom potpisivanja ugovora Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala. 

ASA grupacija dio je vodećeg privatnog poslovnog sistema u BiH i djeluje kroz različite oblike poslovanja kao što su finansije, usluge, zdravstvo, nekretnine i prirodni resursi. Grupacija će se ove godine tokom festival predstaviti simboličnim vizualom kojim promoviše dugogodišnju saradnju kroz emocije i pozitivnu energiju koju donosi Sarajevo Film Festival. 

 
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU