Navigacija

Objave

Dječiji program vas poziva na druženje u subotu

Sarajevo Film Festival već dugi niz godina sa posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti vezane za njegov Dječiji program. Uz raznovrstan program filmova za djecu, odabranih iz cijelog svijeta i prilagođenih ovom uzrastu, te uz šarolike popratne aktivnosti, našim najmlađim gledaocima pružamo priliku da razviju ljubav prema filmskom stvaralaštvu, upozanju svoje vršnjake, da se druže i nauče nešto novo.

Kao uvod u ove ludo zabavne osmodnevne festivalske događaje, Dječiji program 22. Sarajevo Film Festivala poziva svoje male filmoljupce na poseban najavni događaj. U prekrasnom ambijentu najdražeg dječijeg okupljališta u gradu - Pionirskoj dolini družit ćemo se u subotu od 12.00, upoznavati i pripremati za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.

Naši sponzori pobrinuće se da druženje protekne uz poklončiće, a tim Dječijeg programa osigurao je i zabavu uz klauna, modeliranje balona, face painting...

Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, pozovite drugare, brace i seke i dođite da se upoznamo i zabavimo! Slobodno povedite mame i tate.

DJEČIJI PROGRAM I TEENARENA
Mladim filmoljupcima predstavljen program
Poziv na druženje za mlade filmoljupce
Otvoren konkurs za prijave na TeenAction 2017.
Predstavljen Dječiji program 22. Sarajevo Film Festivala
Dječiji program vas poziva na druženje u subotu