Navigacija

Objave

Prijavi se na konkurs za volontere i postani dio tima Sarajevo Film Festivala!

U želji da se jače poveže sa lokalnom sredinom, Sarajevo Film Festival godinama otvara svoja vrata mladim entuzijastima, koji su voljni raditi kao volonteri za potrebe realizacije programa.

Volontiranje je idealna prilika da se postane dio ovog kulturnog događaja koji, osim pristupa određenom broju projekcija, volonterima omogućava i sticanje praktičnog iskustva organizacije događaja u profesionalnom i prijateljskom okruženju.

Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka gostiju, njihove registracije i smještaja, te rad u festivalskom uredu, samo su neke od brojnih poslovnih mogućnosti koje se nude volonterima. Pored toga što postaju dio jednog velikog i uspješnog projekta, volonteri imaju priliku razvijati vještine koje posjeduju, te usvajati nova saznanja i nove vještine.

Šta se očekuje od volontera/volonterke?

Morate biti punoljetni, govoriti engleski ili drugi strani jezik. Od vas, kao volontera Sarajevo Film Festivala  očekuje se: tačnost  i ispunjavanje zadataka koje vam zadaju naši koordinatori, te odgovorno obavljanje dužnosti do isteka dogovorenog radnog vremena. Od volontera se očekuje i krajnje profesionalno ponašanje dok su na dužnosti, a pogotovo dok su u prisustvu gostiju Sarajevo Film Festivala.

Više informacija o tome šta vas očekuje možete pronaći ovdje.

Ispunite on-line prijavnicu najkasnije do 30. juna!

Zahvaljujemo se na vašem interesu za volontiranje. Svi mi koji stvaramo i ovaj  22.  Sarajevo Film Festival, izuzetno cijenimo ogroman doprinos naših brojnih volontera i volonterki bez kojih Sarajevo Film Festival ne bi bio ono što jeste.

 
Grad je procvjetao
U Sarajevu najavljeno otvaranje Cineplexx kina
Poziv glumicama i glumcima na 3-dnevni ICDN MASTERCLASS
25. Sarajevo Film Festival pod pokroviteljstvom UNESCO-a
Počele rane prijave za akreditacije Sarajevo Film Festivala