Navigacija

Objave

Promovisan program TeenArena Sarajevo Film Festivala

TeenArena 21. Sarajevo Film Festivala upriličila je u nedjelju uveče druženje sa građanima na Vilsonovom šetalištu.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa sadržajem TeenArene, programa namijenjenog tinejdžerima koji će i ove godine donijeti pregršt ostvarenja koja govore upravo o problemima i izazovima koji stoje pred ovom populacijom, kao i zabavnih filmova koji će ih nasmijati.

Na Vilsonovom je započela i nagradna igra koja se nastavlja i u narednim danima. Evo šta treba da uradite: Uslikajte se ispred plakata ili bilo kojeg vizuala 21. Sarajevo Film Festivala; selfie postavite na FB ili Instagram uz hashtagove ‪#‎21stSFF i ‪#‎TeenArena, a mi ćemo ih regramati u specijalni album. Fotografija sa najviše lajkova osvaja komplet ulaznica za sve projekcije TeenArene! Nagradna igra traje do 15.08.

Ugođaj u prelijepom ambijentu Visonovog šetališta su upotpunili i festivalski sponzori Atlantic Grupa i Kalea proizvodima i sadržajima namijenjenim upravo uzrastu posjetilaca TeenArena programa.

U prilogu vam dostavljamo fotografije sa druženja, a listu filmova ovogodišnjeg TeenArena programa te trailere i fotografije možete pronaći ovdje.

DJEČIJI PROGRAM I TEENARENA
Mladim filmoljupcima predstavljen program
Poziv na druženje za mlade filmoljupce
Otvoren konkurs za prijave na TeenAction 2017.
Predstavljen Dječiji program 22. Sarajevo Film Festivala
Dječiji program vas poziva na druženje u subotu