Navigacija

Objave

Promovisan program TeenArena Sarajevo Film Festivala

TeenArena 21. Sarajevo Film Festivala upriličila je u nedjelju uveče druženje sa građanima na Vilsonovom šetalištu.

Posjetioci su imali priliku da se upoznaju sa sadržajem TeenArene, programa namijenjenog tinejdžerima koji će i ove godine donijeti pregršt ostvarenja koja govore upravo o problemima i izazovima koji stoje pred ovom populacijom, kao i zabavnih filmova koji će ih nasmijati.

Na Vilsonovom je započela i nagradna igra koja se nastavlja i u narednim danima. Evo šta treba da uradite: Uslikajte se ispred plakata ili bilo kojeg vizuala 21. Sarajevo Film Festivala; selfie postavite na FB ili Instagram uz hashtagove ‪#‎21stSFF i ‪#‎TeenArena, a mi ćemo ih regramati u specijalni album. Fotografija sa najviše lajkova osvaja komplet ulaznica za sve projekcije TeenArene! Nagradna igra traje do 15.08.

Ugođaj u prelijepom ambijentu Visonovog šetališta su upotpunili i festivalski sponzori Atlantic Grupa i Kalea proizvodima i sadržajima namijenjenim upravo uzrastu posjetilaca TeenArena programa.

U prilogu vam dostavljamo fotografije sa druženja, a listu filmova ovogodišnjeg TeenArena programa te trailere i fotografije možete pronaći ovdje.

Budi dio žirija TeenArena ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
Najbolji film TeenArena programa je KLUB RUŽNE DJECE, a Dječijeg programa ROCCA – DJEVOJČICA KOJA ĆE SPASITI SVIJET
Budi dio žirija Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
Budi dio žirija TeenArena programa Sarajevo Film Festivala!
Otvoren konkurs za prijave na TeenAction 2019.