Navigacija

Objave

Naj fotka Sarajevo Film Festivala

Raiffeisen banka će autora najbolje fotografije nagraditi vrijednim paketom koji će sadržavati aparat za kafu Dolce Gusto, digitalni sat Sony Smart Watch i punjač za mobitel

Sarajevo Film Festival i Raiffeisen banka, koja je glavni sponzor Festivala, i ove godine su pripremili zanimljivu i vrijednu nagradnu igru NAJ FOTKA. Na jednostavan način učestvovati mogu svi oni koji svoje fotoaparate, telefone, tablete i druge uređaje rado koriste kako bi od zaborava sačuvali interesantne trenutke.

Raiffeisen banka će autora najbolje fotografije nagraditi vrijednim paketom koji će sadržavati aparat za kafu Dolce Gusto, digitalni sat Sony Smart Watch i punjač za mobitel.

Ono šta trebate učiniti jeste zabilježiti najljepši trenutak Sarajevo Film Festivala. Može to biti  svečani momenat sa Red Carpeta ili trenutak festivalske atmosfere sa neke druge festivalske lokacije tokom devet festivalskih dana.

Zato pripremite svoje kamere i šaljite nam fotografije na najfotka@sff.ba u periodu od 14. do 22. augusta, a ako ste korisnik Instagrama, objavite ih na ovoj društvenoj mreži uz obavezne hashtagove: #najfotkaSFF i #21stSFF.

Fotografije koje se nađu u užem izbor za nagradu, zajedno sa podacima autora biće objavljeni u posljednjem festivalskom Biltenu.

Pobjednička fotografija uz ime autora/ice, kao i način preuzimanja nagrade, biće objavljeni 24. augusta na oficijelnoj web stranici i društvenim mrežama Sarajevo Film Festivala, web i Facebook stranici Raiffeisen banke te u medijima.

Bh. predstavnici u žiriju Filem'On festivala u Briselu
Počelo snimanje dugometražnog filma "Dobar dan za posao" Martina Turka u okviru projekta Sarajevo grad filma
Vijeće Evrope usvojilo Preporuku o rodnoj ravnopravnosti u audio-vizuelnom sektoru
Finalni izvještaj 23. Sarajevo Film Festivala
Autorica Naj fotke 23. Sarajevo Film Festivala je alzira_lejla!