Navigacija

Objave

Dječiji program poziva mališane na druženje u Pionirskoj dolini

Prvog dana avgusta, u terminu od 10.00 do 12.00 sati u Pionirskoj dolini potražite festivalsku info kućicu i saznajte šta vas to očekuje tokom festivalskih dana.

Sarajevo Film Festival već dugi niz godina sa posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti vezane za Dječiji program. Uz raznovrstan program filmova za djecu, odabranih iz cijelog svijeta i prilagođenih ovom uzrastu, te uz šarolike popratne aktivnosti, našim najmlađim gledaocima pružamo priliku da razviju ljubav prema filmskom stvaralaštvu, upozanju svoje vršnjake, da se druže i nauče nešto novo. U periodu ljetnog raspusta Dječiji program predstavlja idealnu priliku za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena mališana.

Kao uvod u ove ludo zabavne osmodnevne festivalske događaje, Dječiji program 21. Sarajevo Film Festivala poziva svoje male filmoljupce na poseban najavni događaj. Naime, 1. avgusta u prekrasnom ambijentu najdražeg dječijeg okupljališta u gradu - Pionirskoj dolini družit ćemo se, upoznavati i pripremati za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.

U terminu od 10.00 do 12.00 sati potražite festivalsku info kućicu i saznajte direktno od kreatora Dječijeg programa kakva vas tamo iznenađenja očekuju.  

Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, pozovite drugare, brace i seke i dođite da se upoznamo i zabavimo! Slobodno povedite mame i tate.

 

DJEČIJI PROGRAM I TEENARENA
Mladim filmoljupcima predstavljen program
Poziv na druženje za mlade filmoljupce
Otvoren konkurs za prijave na TeenAction 2017.
Predstavljen Dječiji program 22. Sarajevo Film Festivala
Dječiji program vas poziva na druženje u subotu