Navigacija

Objave

Saradnja Sarajevo Film Festivala sa kompanijama DHL i MasterCard

Na danas održanoj konferenciji za novinare najavljen je nastavak saradnje sa kompanijom DHL, te najavljen početak saradnje sa kompanijom MasterCard.

U ime kompanije DHL novinarima se obratio Đenan Džumhur, Komercijalni direktor DHL-a za BiH.
Kao i prethodnih godina, za potrebe Sarajevo Film Festivala, DHL transportuje filmove, opremu i prateću dokumentaciju. Festival je prepoznao DHL-ovu pouzdanost i brzinu, te i ove godine DHL-u povjerio ovaj izazovan i složeni, vremenski-ograničen zadatak.

Porodici festivalskih sponzora ove godine pridružila se kompanija MaterCard. Novinarima se obratio Amir Trokić, predstavnik kompanije MasterCard za trzište Bosne i Hercegovine istaknuvši zadovoljstvo zbog novoosnovanog partnerstva sa Sarajevo Film Festivalom.
„Mi u kompaniji MasterCard vjerujemo u stvaranje novih i poboljšanje postojećih iskustava kako bi ona zaista bila nezaboravna i neprocjenjiva za naše korisnike- to svakog dana radimo sa tehnologijom, ali to radimo i u drugim oblastima. Želio bih se zahvaliti organizatorima na saradnji i na tome što su prepoznali vrijednosti kojima kompanija MasterCard, kao brend posvećen izvrsnosti, doprinosi ovom događaju.Nadamo se da će i ovogodišnje izdanje Festivala uspješno spojiti kreativne energije učesnika i da će fanovi uživati u onome što vole na neprocenjiv način“, kazao je Trokić.

Direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra izrazio je zadovoljstvo jer su kompanije, koje su globalni lideri, prepoznali značaj Festivala i odlučili se na saradnju.

Električna flota automobila za 30. Sarajevo Film Festival
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade