Navigacija

Objave

Poziv za volontere

Sa više od 300 projekcija i događaja koji se održavaju tokom 8 dana, Festival ne bi bio moguć bez angažmana volontera. Više od 400 ljudi iz BiH, Evrope i cijelog svijeta svojom energijom i entuzijazmom svake godine doprinose uspjehu.

 

Pozivamo sve one koji žele svojim volonterskim radom aktivno učestvovati u realizaciji 24. Sarajevo Film Festivala da nam se jave.

Rok za prijave je 20. juli!

Odbrojavanje je počelo!

ZAŠTO VOLONTIRATI NA SARAJEVO FILM FESTIVALU?

•    Ako ste ljubitelj filma, imat ćete priliku upoznati se detaljnije sa onim što predstavlja filmska umjetnost te svojim volonterskim angažmanom podržati ideju o važnosti razvoja i postojanja filmske industrije.

•    Ako ste se bavili sportom, važnost rada u timu vam je poznata, a za one koji nisu imali prilike naučiti, ovo je idealna prilika da nauče djelovati zajedno i zadatke obavljati uz dogovor, odgovorno, predano i produktivno.

•    Ako vas privlače nova poznanstva, drugačije kulture i bogatstvo različitosti naših više od 100.000 posjetilaca na 16 lokacija će vam otvoriti jedan novi svijet.

•    Ako uživate u interakciji i komunikaciji sa ljudima, naši gosti i publika dat će vam bezbroj prilika za uživanje.

Prijavite se i volontirajte na 24. Sarajevo Film Festivalu te svojim entuzijazmom, motivacijom i željom za znanjem doprinesite da i ove godine 24. Sarajevo Film Festival blista uz mlade ljude koji će nakon svog angažmana otići bogatiji za jedno veliko iskustvo i nezaboravne uspomene.

Aplikacijski formular možete pronaći OVDJE.

 

 
Najistaknutiji volonteri dobili zahvalnice
Finalni izvještaj 24. Sarajevo Film Festivala
Srđan Dunđerović autor Naj fotke 24. Sarajevo Film Festivala
Dnevni raspored projekcija - Dan 8
Dodjela nagrada večeras u Narodnom pozorištu