Navigacija

Objave

Dodatna projekcija filma OTOK LJUBAVI

Zbog velikog interesovanja publike u subotu 23. 8. u 17.30 u Cinema City-u (sala 4 – 128 mjesta) bit će upriličena dodatna projekcija filma OTOK LJUBAVI rediteljice Jasmile Žbanić.

Grebo i njegova supruga Liliane u poodmakloj trudnoći provode svoj pošteno zasluženi odmor u popularnom jadranskom odmaralištu. Sve je uključeno u cijenu! Sunca, plivanja i zabave koliko im je srcu ćejf. Nemoguće je zamisliti da bi na tako idiličnom odmoru išta moglo krenuti po zlu!

Uz večer karaoka, Grebo, sarajevski roker, u kojeg se Liliane svojevremeno zaljubila, očarava sve goste u odmaralištu. Ipak najveće iznenađenje večeri je njihov susret s misterioznom Florom. Ova karizmatična mlada žena ubrzo će njihov mladi brak staviti na kušnju. Tajne iz prošlosti ne mogu dugu ostati skrivene na Otoku ljubavi.

Podsjećamo, najnoviji film rediteljice Jasmile Žbanić OTOK LJUBAVI prikazan je sarajevskoj publici 16. augusta u okviru programa Open Air.

Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije
Prijava filmova / dramskih serija za programe 30. Sarajevo Film Festivala
Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije