Navigacija

Objave

Telemach glavni sponzor Sarajevo Film Festivala

Kompanija Telemach glavni je sponzor Sarajevo Film Festivala. Saradnja je ozvaničena danas u Vijećnici, svečanim potpisivanjem ugovora predstavnika ove dvije kompanije.



U prisustvu partnera i prijatelja, te predstavnika medija, ugovor su u Vijećnici, kulturno historijskom spomeniku grada Sarajeva, potpisali Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije i Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala.

„Od ove godine Telemach postaje glavni sponzor Sarajevo Film Festivala. Ovim sponzorstvom, koji potpisujemo na tri godine, najavljujemo početak našeg ulaganja i podrške najvećem bosansko-hercegovačkom brendu prepoznatljivom u cijelom svijetu, koji je dio našeg nacionalnog identiteta i ponosa. Promocija filmskog sadržaja uvijek je bila naša zajednička misija i u SFF-u i u Telemachu, te smo donijeli odluku da od sada zajedno radimo na još boljem doživljaju samog događaja. Da bismo doprinijeli još boljem gostoprimstvu Sarajevo Film Festivala, Telemach će već od ove godine obezbijediti Unifi mrežu u Telemach festivalskoj ulici, koja će omogućavati besplatan Wi-Fi za sve posjetioce festivala“, kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije.

„Porodici partnera Sarajevo Film Festivala pridružuje se još jedna veoma uspješna kompanija. Za samo pet godina na našem tržištu Telemach je osigurao poziciju jednog od lidera u oblasti telekomunikacija prije svega uspostavljanjem visokih standarda poslovanja uz stalno uvođenje inovacija i novih trendova. Sasvim smo sigurni da će saradnja sa Telemachom donijeti novu vrijednost Sarajevo Film Festivalu i vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama i proaktivnim pristupom u saradnji, kreirati posebnu atmosferu u danima Festivala", kazao je Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora u Vijećnici, održano je i prigodno druženje za brojne zvanice koje su svojim prisustvom uveličale čin ozvaničenja saradnje Telemach kompanije i Sarajevo Film Festivala. 

 
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU