Navigacija

Objave

Naj fotka Sarajevo Film Festivala

Raiffeisen banka će autora najbolje fotografije nagraditi vrijednim paketom koji će sadržavati aparat za kafu Dolce Gusto, digitalni sat Sony Smart Watch i punjač za mobitel

Sarajevo Film Festival i Raiffeisen banka, koja je glavni sponzor Festivala, i ove godine su pripremili zanimljivu i vrijednu nagradnu igru NAJ FOTKA. Na jednostavan način učestvovati mogu svi oni koji svoje fotoaparate, telefone, tablete i druge uređaje rado koriste kako bi od zaborava sačuvali interesantne trenutke.

Raiffeisen banka će autora najbolje fotografije nagraditi vrijednim paketom koji će sadržavati aparat za kafu Dolce Gusto, digitalni sat Sony Smart Watch i punjač za mobitel.

Ono šta trebate učiniti jeste zabilježiti najljepši trenutak Sarajevo Film Festivala. Može to biti  svečani momenat sa Red Carpeta ili trenutak festivalske atmosfere sa neke druge festivalske lokacije tokom devet festivalskih dana.

Zato pripremite svoje kamere i šaljite nam fotografije na najfotka@sff.ba u periodu od 14. do 22. augusta, a ako ste korisnik Instagrama, objavite ih na ovoj društvenoj mreži uz obavezne hashtagove: #najfotkaSFF i #21stSFF.

Fotografije koje se nađu u užem izbor za nagradu, zajedno sa podacima autora biće objavljeni u posljednjem festivalskom Biltenu.

Pobjednička fotografija uz ime autora/ice, kao i način preuzimanja nagrade, biće objavljeni 24. augusta na oficijelnoj web stranici i društvenim mrežama Sarajevo Film Festivala, web i Facebook stranici Raiffeisen banke te u medijima.

Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije
Prijava filmova / dramskih serija za programe 30. Sarajevo Film Festivala
Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije